En sorgens dag.

Det har varit en svårt tid de senaste 3 månaderna, och även om det funnit vissa ljuspunkter så har det bara gått utför. Det knakar i lederna, det är lite vingligt och mer än en gång som det har kippats efter luft. Omsorgsfullt omhändertagandet har hållit gudarna i schack men det är bara att acceptera att slutet är nära. Alla vägar måste ta slut någon gång, och nu är det snart dags för den sista vilan. Men det skall inte vara en deppig sista tid, utan huvudet skall hållas högt till den dag döden uppenbaras och det sista andetaget dras och den eviga sömnen mildrar alla smärtor.

Serenity är döende!

Nu trodde nu något hemskt men Serenity är min bärbara dator, och imorse var jag tvungen att operera på henne för att ta bort en skruv. Detta gör att min skärm bara sitter fast på ena sidan. Så planerna om ett sommarhus på franska rivieran som mitt första köp när jag väl är klar med examen måste läggas ned och istället fokuseras på en ny bärbar dator. Fördelen är ju att jag vet vilken jag vill ha, sen behöver det ju endast skrapas samman 11.000kr för att faktiskt köpa den också.