Solen är på G

Det blev ett utmattade “träningspass” i Rayman med B&A i fredags, som böjades med en utsökt måltid. Jag börjar känna att det är nog snart dags att ta tag i träning igen då jag under ett “moment” när jag sprang från en rullande sten kände att mina armar orkade bara inte med att hålla det tempo jag ville. Livet är hårt ibland. Lagom trött störtade jag i säng nästan direkt efter att ytterdörren slagit igen, och väcktes åter igen tidigt på lördagsmorgonen då jag skule dra ner på ludd för att öppna datorhallen.

Nu så hade jag “en plan” att medan jag sitter där nere kunde jag skriva klart labbrapporten från i torsdags, men på något sätt så lyckades jag hitta på en massa annat otyg istället. När jag väl började skriva så orkade jag knappt 3-4 meningar innan tröttheten tog över och jag slocknade i soffan. Så gick nästan hela helgen. Det skiftades mellan att sova i sängen och sova i soffan, så det har varit hög produktionstakt på både labbrapport och pluggande… typ… inte. Jag lyckades dock få ändan ur vagnen sent på söndag kväll, och skriva den halvsida med text som behövdes för labbrapporten. Mycket väntan på lite text, och sedan direkt i säng!

I morse var det dock helt annorlunda. Jag vaknade redan kl 05:25 utvilad och klar i skallen. Ute började tecken synas på att solen strax skulle gå upp, och innan jag visste ordet av det så var jag på jobbet redan kl 07:10 imorse. Jag slog till och med B som förundrat tittade i och undrade om jag hade övernattat eller exakt vad som hade skrämt upp mig denna morgon. Vilket jag kan förstå, när jag vanligtvis brukar svansa in vid 10 tiden normalt sett. Anledningen till denna tidiga uppgång har nog mest att göra med att vi går mot ljusare tider, då min sömnsrytm och generella “vakenhet” på morgonen är mer styrt av detta än nått annat.