Tillbaka till saltgruvan

Nu närmar sig tentaperioden snabbt och igår så anmälde jag mig till de tre tentorna som skall skrivas i slutet av månaden, som vanligt sista dagen man kan anmäla sig. På tre veckor skall jag nu försöka plugga in en kurs som jag har haft vilande sedan samma tid förra året och hålla uppe två andra kurser i kunskapsnivå. Så det kommer att bli några hårda veckor, och risken är att bloggandet sjunker rätt hårt. Det är ju avslutet på min utbildning som startade 1999 som kommer nu.

Annars är det både mycket och inget som har hänt den senaste tiden. Jättetrevligt födelsedagskalas i lördags, vattenbrist och huvudvärk i söndags och sågning av nästan alla lärare på skolan på måndag inför min chef. Så relativt nomalt har det varit. Den stora “happeningen” igår (för att vara detta hushållet) var att jag behövde byta batterier i mitt trådlösa tangentbord. 9 månader höll de och det har nyttjats. Ett köp jag verkligen är nöjd med.

Efter snöandet igår så har jag åter igen mitt fönster blivit täckt, och det finns en risk att det är mer än tidigare. Så förvänta en uppdatering under dagen med foto.

Uppdatering: