Spelkväll

Helgen gick snabbare än vad som var planerat och även om “the big plan” var att plugga så blev det tyvärr inte så mycket gjort på den fronten. Istället blev det mycket sova(särskilt på söndagen), men lördag kväll blev det både mat och lite spelande hemma hos S&P. Nya expansions till Cari.. nånting nånting nånting gjorde att jag denna gång inte fick toksmisk, även om P under omgång 2 lämnade både mig och S efter sig med mer än 50 poäng. Men trevligt sällskap och roligt spel, det kan knappast bli bättre på helgerna nu när intresset för att supa skallen av sig har försvunnit för många år sedan…

Hittade även en “mänsklig tolkning” av onlinespel, som jag bara inte kan sluta skratta åt…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S12z6hxa5cw[/youtube]

1 comment

    • Mike on February 24, 2009 at 07:30

    Funny

Comments have been disabled.