“Hemma”-man

Det borde ju kunna förkortas till He-Man… 🙂

Dagen har bestått av hemma-man aktiviteter redan från kl 07 imorse. Det har tvättats, och inte bara den “vanliga” tvätten utan soffklädseln har tagits av och tvättats, kuddarna har fluffats till igen. Sedan blev det brödbak, dammsugning, diskning, byte av sängkläder, kastande av kartonger, rengöring av köksluckor och sist men inte minst moppning av köksgolvet. Så det har varit jag och en skurhink större delen av dagen.

Nu är vi inne på andra halvan av februari och det känns som att denna månaden precis började. Den olycksaliga samlingen med tentor kommer allt närmare och nervositetet kommer åt en lite då och då. Men nu är det en ny vecka på G och det är bara att köra hårt med studierna.

1 comment

    • Mike on February 16, 2009 at 10:08

    Vad är detta “damsugning” du pratar om? Är det något nytt i hemmet som jag har saknat eller missat?

Comments have been disabled.