Så sannt

Penny Arcade medverkade på NYCC (New York Comic Convention) som var lokaliserat till Jarvis Center på Manhattan. Nu är detta kanske inte en jättenyhet i sig, men Jarvis Center ligger endast 200m från det hotell jag bodde på under min NY vistelse. I sin senaste strip så bekräftar de min upplevelse av att gå runt i The Big Apple.

20090213_mediumJag har fått “förklarat” för mig av “riktiga” NY bor att det område som jag bodde i faktiskt luktar väldigt illa, så jag hade inte helt fel. Dock är det bara det område som luktar så pass illa, så hela manhattan luktar inte på samma sätt så det var lite av en nitlott med hotellet.

Veckan är nästan slut, och igår blev det först lite filmtittande med B&A då vi såg Appleseed ExMashina som är en manga film som producerats av John Who. Så den är inte helt off the charts japanskt. Det följdes med ungefär 3 timmars spelande av Rayman Raving Rabbids 2 så högerarmens muskler(och vänsterarmen till en viss del) fick ordentligt med stryk, och det känns fortfarande i både höger och vänster arm. Wii Fit i all ära, men skall man bygga armmuskler med Wii’n så är det RRR2 som gäller.