Klar med quizzar

Då blev jag klar med quizzarna i organisks kemi idag. Alla tre är godkända eller två är godkända, och den tredje har inte blivit rättad ännu men jag har över de 80% som krävs för godkännt. Den andra kursen jag har quizzar i Kvantfysik för nyfikna har jag idag nått ett poängantal av 12(av möjliga 15). Endast 6 poäng kvar till godkänns som ligger på 18 poäng, men dock så har jag totalt 15 möjliga poäng att sprida ut dessa 6 på.

Det har slutat snöa och på vissa delar av skolan där det inte plogas ser det riktigt häftigt ut. Skall slita med mig kameran nu och ta lite bilder på halvt begravda dörrar och fönster, så bilder kommer ikväll(eller imorgon beroende på hur trött jag är efter tv-måndag).

Rättelse:

Precis när jag skrev detta så snöade det inte utanför mitt fönster och solen sken på bra. Så det var sant just den sekunden…