Craig Ferguson

Det har varit ett tag sedan jag postade nått roligt från YouTube, men förra veckan så kom det upp ett väldigt bra sådan. Craig Ferguson som är värd för Late Late Show på CBS, håller oftast väldigt bra monologer men i torsdags så blev det i 20 minuter obetalbar komedi.  Ett namn du kanske inte känner igen sådär direkt, men om jag säger den britiska chefen i Drew Carry så kanske ett liljeholmens tänds…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3xFgts3zgpU[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tX-8P6kJQns[/youtube]

1 comment

    • Erik on February 27, 2009 at 19:22

    Jag har sett de flesta avsnitten av The Late Late show från youtube senaste året. Dessa två klipp är obetalbart roliga, liksom Craig själv. Han är den överlägset roligaste talk show värden, han har en spontanitet som de andra inte kommer i närheten av inte ens David Letterman. Jag fattar inte att de som bestämmer på svenska tv kanaler inte sänder detta program. Hoppas nån kanal passar på att ersätta conan när han byter plats med jay leno.

Comments have been disabled.