Snö!

Det började snöa och har inte slutat ännu. Det gillas!

Helgen har annars varit lugn och sansad utan några större bekymmer när det gäller att ha saker att hitta på även om det mesta har varit framför datorn. Jag började programmera lite i lördags morse och det har växt sedan dess, så det har blivit många rader kod och läst dokumentation. Så här i efterhand skulle jag kanske istället ha fokuserat på lite läsning och den sista quizzen i organisk kemi. Men planen är att imorgon sätta fart på det(plus en ny quizz i kvantfysik för nyfikna), då jag har lektion pass 1 och pass 4 med ett jättetomt block däremellan. Så det blir kontoret imorgon och troligen en medtagen lunch nu när jag äntligen har tagit mig tid att göra matlådor.

Den sista syrupen har även testas för min soda streamer och det är väl den enda som fått ordentligt godkännt. Övriga smaksättningar har antingen varit direkt osmakliga(äpple) eller mer varit åt hållet “smaksatt vatten”. Nu gäller det bara att inte dricka upp hela den direkt, för det är ju fortfarande en syrup = flytande socker.