Bento = Mord

Då har man börjat bli en människa igen förutom lite lock för öronen och en lätt rinnande näsa. Klickade in igår på en serie som jag inte läst på några år och såg att de hade en riktigt rolig om just bento lådor så här är första stripen:

20090202_2158

Annars så gillas snön starkt som har kommit de senaste dagarna, så det kanske blir att gå ut och gå en sväng nu i helgen då mina leder definitivt behöver få lite mer motion än den som sker mellan sängen och datorn.

I övriga nyheter så tror jag att sista spiken blev satt i den kista som är mitt intresse för Formel1. Det sker så pass många ändringar i sporten nu att det helt enkelt inte är roligt längre att vara intresserad. Om FOM får som de vill kommer alla bilar att ha samma motor, samma växellåda, samma fjädring, samma chassi mm. Så det blir i grund och botten NASCAR fast närmare marken. Vill jag se bilar som går runt-runt utan några skillnader så packar jag upp min bilbana och leker med den…

1 comment

    • MrCrazy on February 7, 2009 at 01:06

    jag är lätt med om du packar upp bilbanan! annars så kan vi köra mariokart via nätet =)

Comments have been disabled.