Suuuuuk

Fattar inte hur det händer, men det är bara att acceptera att det händer. Förkylningen har slagit till med full kraft, det är rossligt i halsen, ont i huvudet, uppblåst i magen och sådär allmänt krasst som det kan vara. Och som man kan allt sammanfattas i en mening:

Tyck synd om mig, jag är suuuuk…

En bruten arm klarar jag utan större bekymmer, men när förkylningen slår till går liksom botten ur…

Idag blev det att atrificiellt boosta kroppen med c-vitamin, te och mat så den skulle klara en föreläsning som jag bara inte kunde missa. Nackdelen är att jag nu efter föreläsningen i princip bara har energi till att ligga i soffan. Imorgon har jag inget som jag måste vara på så The Big Plan(tm) är att ligga i soffan/sängen och bli frisk så snabbt det bara går. Jag förstår inte riktigt hur jag blir sjuk nu, när jag spenderar 95% av min tid hemma i min lägenhet…. Får skicka scooby-do på att lösa detta mysterium 🙂