Pluggdag

Idag blir det pluggdag då adlibris igår äntligen levererade min lärobok i enhetsprocesser igår. Dock så har halsen och näsan börjat bli skrapiga så en förkylning är troligen på G, eller kommer att blåsa förbi om några dagar. Så det är ju bra planerat att nu när det har tagit fart i skolan så skall man bli krass.

Annars så har det varit en händelserik tid. Flytthjälp åt L&M följt av filmkväll hemma hos B&A med “väldigt bra filmer” i fredags. Så om du känner för det är In the name of the king en väldigt bra film att håna, vilket vi som såg den nöjt av i fulla drag. Lördagen och söndagen spenderades till att klara Quizz nummer 2 i organisk kemi, och igår så tog jag mig faktiskt till kontoret för att sitta där och plugga. Dels för att det var en föreläsning via Marratech, men det var även skönt att komma ifrån lägenheten ett tag. Det var svårt att välja vilken föreläsning det skulle vara då schemat hade hopat sig så att jag hade 3 föreläsningar i olika ämnen på samma pass. Det kalla jag planering!

Nu: Läsa om hur man destillerar fram en god vodka…