Och andas ut….

Jag har nått ett tillstånd zen. Lugn och fin. Andas in, andas ut. Idag löste jag de sista hålen i mitt schema över saker som jag skall göra denna läsperiod, och detta minskade min arbetsbörna nått enormt. Det blev istället för 3 ordinarie labbar, en vanlig, en datorlabb och 3 extra smålabbar som ger 5 poäng på tentan. Så min whiteboard är återigen fylld med saker att göra och datum de skall göras, men det skönaste är att när det som står på min whiteboard är klart så kan jag plocka ut min examen. Så jag börjar ser ljuset i tunneln…

Annars så har jag funderat på att säga upp mitt digitaltv abonemang, då de snälla människorna från comhem numera skall ta ut 360kr/år i kortavgift utöver de pengarna de tar för själva tv-abonemangen. Det skall dock endast vara för Medium och Large abonemangen, hur man nu kommit fram till den diffrentierningen. Får väl hoppas att mitt “medium 8-favoriter” inte påverkas. Tittar ju mest på dvd’n ändå, så att gå tillbaka till basutbudet borde ju inte vara några större problem.