Fått fotfäste igen

Efter nu snart två veckors studier med tyvärr en rätt stor avsaknad av grepp om exakt vad jag skall göra och i vilken ordning så känner jag nu att jag äntligen börjar få grepp om verkligheten igen. Med alla quizzar i fronter, räkneuppgifter, laborationer, extraarbete och tentor, så har det varit lite väl ostrukturerat för min smak. Det är fortfarande några luckor i programmet, men det börjar finnas en tydlig ordning som saker måste göras i. Just nu är det 3 quizzar, två som är öppna rätt många dagar till och en som endast är öppen imorgon. Min lärobok har inte dykt upp ännu, men enligt mailen så skickade AdLibris den idag.

Ikväll blir det ytterligare försök att namnge kolväten efter 20 olika regler och bestämmelser. Det är rätt lätta att skriva, men vissa skulle jag inte ens försöka ge mig på att uttala…