Det var INTE jag denna gång

Sista siktarbetet på överskådlig framtid gjordes i morse, och det gick rätt bra tills vi började tjollra med vatten vilket på ett abrupt sätt avbröt testerna. Denna gång var det dock inte mitt fel, utan det kan delas ut på två andra som var där 🙂 . Nu kan jag dock fokusera mer på mina kurser.

Annars var det en trevlig helg med spelkväll hos S&P med B&A. Pizza, en flaska vin som delades och S blev lagom småfnittrig då det var ett tag sedan det dracks något med alkohol. Dock så klarade jag söndagen utan någon huvudvärk som annars brukar vara vanlig efter att jag drukigt den minsta mängd vin. Dock så sov jag bort den dagen nästan helt och hållet… Nu är det dock fullt ös i skolan, så det skall göras quizzar och förklaras saker. Nästa vecka skall jag även även göra något jag inte gjort på många år, deltaga i en laboration. Och inte som handledare utan som deltagare. Bara hoppas att rapportskrivandet inte drar ut på tiden….