En vecka avklarad.

Även om det har varit en lugn vecka med tanke på att kurserna precis har startat. Från och med nästa vecka kommer det att bli mycket värre, med 3 lektioner per dag som ett minimum. Men än så länge går det bra. Blev dock lite besviken på föreläsaren i enhetsoperationer vilket jag tror är en amerikan. Halva tiden pratades det om pengar, pengar och lite mer pengar. Det var ett väldigt fokus på vad saker kostade, och att hans power point slides hade den där mörkt klarblåa som windows BSOD har tillsammans med smal vit text i överföld. Inte det bästa med andra ord. Utskrifterna blir svarta blobbar med lite vita linjer i.

Dock är det nu helg men det är långt ifrån ledigt. Jag måste ta mig igenom mist 200 sidor Orgaisk Kemi så jag ligger en bra bit före “fas”, så detta inte kommer och biter mig i baken närmare tentorna.

Soda stremern har gått hårt sedan jag fick tillbaka den, och jag kan delge denna visdom: Kolsyrat vatten med äppelsmak är INTE gott. This has been a public service announcment from your local dealer.

2 comments

  • Liza on January 23, 2009 at 17:51

  Helg men långt från ledigt känns bekant! Sitter på jobbet och sorterar gamla mappar, tänker på flyttpackning och väntar på att köket ska komma på vad för god mat jag ska få idag 😉 Ska jobba hela helgen så packningen får M stå för *haha* får se hur mycket av mina saker som kommer med och hur mycket han anser vara onödigt !

  Du vill inte ha lite blandade kemiböcker? Ska göra mig av med en del gammal kurslitteratur och andra riktigt fina, men tunga och platskrävande böcker. Kemi och materialteknik är dock de ämnen som i majoritet berörs i de kvarlämnade böckerna! kom förbi på en fika och botaniesera om du har tid =)

  • Linus on January 23, 2009 at 23:29
   Author

  Jag har redan de flesta böcker som man använder på de kurser som finns på skolan, så tack men nej tack till böcker men ja tack till fika ;). Har egentligen för många böcker redan så det börjar svämma över i bokhyllorna

Comments have been disabled.