Tillökning

Idag fick mitt DVD bibliotek en efterlängtad utökning i form av 4 paket från Play.com. Det blev 3 filmer och en serie denna gång, där filmerna är: Harry Potter and the Goblet of Fire, Love Actually och Appleseed. Det är svårt att hålla emot priser som ligger ner mot 60 kr för en film. Den udda filmer i samlingen, Appleseed, är en äkta japansk manga av samma man som skapade Ghost in the Shell. Nu väntar jag bara på del 2 som är på väg från Discshop.

Det mest efterlängtade var dock Säsong 1(och enda säsong) av Studio 60 on the Sunset Strip av Aaron Sorkin, som nästan likt Joss Wheadon inte kan göra nått dåligt. Så nu kan det njutas i fulla drag av denna unika och extremt bra serie, och att en “samling” på närmare 9 gigabyte kunde rensas bort från mina propfulla diskar.

Jag rensade kameran också, och hittade en bild jag hade glömt bort att jag tog. Det var en “exempelbild” på den mystiska cheesecake som jag tvångsmatade “the usual suspects” med i lördags.

00003

Som sagt; det undre lagret är grovt bröd, det gula är ost och grädde, det röda(-ish) är svart vinbärsaft med gelatinpulver. Och för de som undrar, nej det blev inte tillbehör till de bröstinplantat i gelatin som jag skapade som Kapten.