Lyckad visning

Lång dag igår, men en definitiv höjdpunkt i att det blev en lyckad visning av Dr. Horrible Sing-along Blog som börjades med något riktigt evil: S&A kom före utsatt tid!!! Vart är världen på väg??? Dock så dök både B&A och S&P&E upp strax efter, och jag skulle kalla det en lyckad visning. Under samlingen så provkörde jag ett recept och nyttjade de närvarande som testpanel. Reaktionerna kan sammanfattas i: Um.. ja.. okej. Så det receptet får läggas på hyllan, då det var lite väl udda smaker. Att göra en cheescake av grovt bröd, vanlig ost toppat med svartvinbärs gel var bara lite för mycket. Men som vanligt var bullarna en hit.

Sista dagen med ledighet är nu nästan slut och imorgon är det dags för första lektionen i organisk kemi, och sedan kommer det bara att bli värre. Så frågan är om det blir att plugga på onsdag, eller om man skall gå på LARV och låtsas man behöver exjobb och sånt.