Ätit min spenat idag

I am he-man, the strongest man in the universe.

I am Linus, hear me roar.

Linus the Hulk.

Det finns så många plattityder och referenser, men det jag vill komma fram till är följande: siktjobb i morse med en sprollans ny sikt för att ersätta jag “hade sönder” i måndag. Och vad händer? Jo även denna går av på det mest spektakulära sätt som går, denna gång lyckades vi strömsätta den så det finns bevis på var fina ljusbågar slog fram. Så nu är det för tillfälligt satt på vila då det skall kollas exakt hur hårt den sista sikten skall dras, och få utrett om vilka spänningar etc vi skall ha. Med andra ord: massors med saker som jag inte behöver bry mig om, så jag gick och störde P. istället mitt i hans pluggande.

En gladare nyhet(förutom tron att jag är hulken) är att de har gjort om examinationen i kursen organsik kemi som jag skall läsa under Lp3. Numera är det till större delen kontinuenlig examination via fronter och en liten tenta i Mars. Så från att ha 3 dagar med 3 stora tentor har jag nu 3 dagar med 2 stora och en liten en. Rätt skönt faktiskt. Nästa vecka börjar allvaret med plugg och det är lektion redan på måndag morgon i just organkemi.