Lätt shopping

Det blev en liten tur till stan, främst för att ta ett samtal med banken om diverse avgifter och annat som har strulat lite de senaste veckorna. När väl det var utrett så bar det av till Clas Ohlson för att shoppa en lampa. Sedan julgran mm som spred ett väligt trevligt varmt ljus i lägenheten plockades ner, har det liksom saknats något. Efter lite sökande hittade jag en lampa för endast 99kr som jag gillade, vilket för det första känns lite fel. Billigare än alla andra lampor och dessutom snygg? Nått stämmer inte riktigt. Dock så lyckades jag åter igen träffa en utgående produkt, då jag även var intresserad av dem mindre lampan men den hade utgått vid nyår… Typiskt!

Jag har redan börjat fundera på om att köpa en till sovrummet också, men främst är det en ny “klädsel” som lockar mest. Rispapperlampor är inte direkt mitt favoritmaterial, och det verkar inte vara några större bekymmer att sy nya snyggare överdrag och riva bort pappret. Men nu gäller det att bli bekväm med detta inköp, som blev så här:

000061