Stor och stark.

Tanken var att denna vecka skulle vi köra siktarbete och snabbt ta oss igenom de 12 körningarna som skall göras, dock så kom mina muskler ivägen och jag drog itu ett av siktdäcken i stål. Eller det är vad jag intalar mig själv iaf, mer troligt är att det redan från början var en defekt och jag bara förstorade den. Så inte mycket har blivit gjort idag, och troligen blir det ännu mindre gjort ikväll.

Nu är jag även officiellt en Doktorand vid LTU… eller det är vad som står på listan med vilka som sitter i korridoren iaf. Bara några små saker kvar, som bilden utanför mitt kontor och titeln i telefonlistan och ja… inte för att vara så nogräknad men: en examen 😉

Dagens stora besvikelse är dock samtalet till IKEA då jag behövde komplettera mina bokhyllor med en mindre för “vitrinskåp”, och får meddelandet att hela Markör serien i antikbest redan är utfasad och den mörkbruna är på väg åt samma håll. Så nu föll planerna för de småändringarna jag ville göra, och blev istället stora och något problematiska förändringar. Efter en massa surfande på IKEA så lutar det starkt åt Billy bokhyllor i mörkbrunt, men det är 1500kr mer än vad jag hade planerat och jag måste göra mig av med de två markörhyllor jag har. Det jobbiga med att ha väldigt många DVD filmer, och fler är på väg från en beställning idag.