Wohooo

Det dök upp ett väldigt trevligt meddelande när jag kollade mailen idag. Det var från han som rättade min Transportprocess tenta som jag skrev i december, och meddelandet var väldigt kort: du klarade tentan!

Även om jag hade både förhoppningar och att det kändes bra, så är ju inget säkert föränn det faktiska svaret har kommit. Så nu är det bara 3,5 tentor kvar till min examen och planen är att attakera 3 av dem nu under Lp3, för att sedan lobba in den sista 0,5 under Lp4. Så nu är jag ännu ett steg närmare att påbörja min tjänst som har legat och väntat på mig vid LTU, det är bara lite surt att de har en ploicy som gör att jag MÅSTE ha alla tentor klara för min examen innan jag får börja “på riktigt”. Så om allt går bra, så kommer den där 0,5 tentan i Lp4 vara väldigt viktig vilken kan avgöra om jag får börja jobba i juni eller måste vänta till september och då måste hitta ett sommarjobb.