Linus the feline hunter

Igår blev det ett stort “polisuppbåd” då inte världens smartaste katt hade bestämt sig för att stanna ute. Efter nästan 1 timme ute i kylan hittades hon ca: 2 meter från dörren där hon hade gömt sig under en trappa. Knasiga katten X…

Annars har det glädjande nog gått ännu mer åt rätt håll när det gäller dygnsrytmen, då ytterligare en timme återtogs i morse. Så det går iaf åt rätt håll, får se var vi hamnar imorgon.

Dagens största tilldragelse var att jag under en förmiddag lämnade lägenheten för att gå till jobbet och ha ett snabbt möte, vilket i korthet innbär att på måndag nästa vecka så drar vi igång siktförsök igen. Det blir inte ett lika avancerat program denna gång, utan vi kommer lite mer att skjuta från höften och se vad som händer. Även om det ett rätt lugnt jobb med sikten, skulle det vara roligare om det var ett av mina försök med den svagmagnetiska separatorn som jag fick göra. Förhoppningsvis blir det att jag kan dra igång de sakerna till sommaren, eller hösten. Känns ju rätt lugnt att om jag får börja i juni så går alla på semester 4 veckor senare, och jag får sitta kvar ensammen 🙂