Grinchen kom och snodde julen

När julen är slut beror på mycket. I min värld så är det slut på 13-dag jul, vilket är idag, alltså har alla julsaker packeterats ner igen i sina lådor + två nya lådor som jag nästan kunde fylla. Granen är kapad och slängd, julbelysningen på balkongen är nedpackade och alla småtomtar är undan plockade. Det har med andra ord städats ut ordentligt. Innan jag kapade min första riktiga gran försökte jag vara lite “artistisk” och ta lite bilder med min kamera, och detta blev resultaten och det enda som finns kvar av min gran.

Planen var även att klippa håret idag(och med klippa avlägsna det med trimmer) men städandet efter alla julgrejor har tagit nästan alla mina krafter, så det får ske imorgon. Nu är det inte långt kvar innan allvaret börjar. Nästa vecka skall det köras 6-7 försök med sikten och veckan efter det så börjar skolan och jag kommer att ha lektioner upp över öronen.