Köpbegär

Problemet när man en längre tid har gått runt utan att köpa saker som absolut har varit nödvändiga(som läroböcker och mat), är att när man väl tillåter sig själv att häva köpstoppet så blir det lätt att “önskelistorna” bli lååånga.

Idag om den sista delen av mina elektronikprylar som jag beställde i höstas. Jul/nyrås helgern har gjort att den har blivit lite försenad i postens system, men idag så dök den upp. Ett headset från Platronics som jag kan ha anslutet till både datorn och telefonen, och sägs iaf fungera bra i Linux. Inte testat det sista ännu då det behöver laddas upp, men den största fördelen är att det förlänger livet på min mobiltelefon vars microfon har börjat ge upp.

Annars så dök även nya Jotex katalogen upp, och det hjälpte ju inte till att försöka hålla hööööver begäret i schack. Var nästan på väg att kasta ut allt jag gjort med sovrummet och börja om med ett nytt “tema”. Önskelistan blir bara längre och längre, men nu börjar det bli så mycket att man kan göra en indelning mellan hööööver och vad jag faktiskt behöver. Exempelvis så hööööver jag en ny DVD/högtalaranläggning, men jag behöver sladdsamlar flexirör till skrivbordet.