Bränner ljuset i båda ändarna

Inte mitt personliga men jag har fått en fix ide att jag har på tok för många olika ljus(vilket iof är sant), så just nu brinner det i halva lägenheten. Det måste ske nu då majoriteten av alla ljus som jag har är på något sätt kopplade till julen, och den åker ut om 2 dagar.

Känns lite tråkigt att “kasta ut” julen då granen fortfarande är väldigt grön, trevligt ljus från diverse ljusstakar och annat. Det jag minst ser fram emot är arbetet med att packa ner alla grejorna i lådor igen för förvaring, vilket inte var lätt förra året men i år har utökats med ytterligare saker som hänger i granen. Lite tetris med andra ord…

Kom även på att jag har startat “bloggåret” 2009 i ett rätt högt tempo med en post varje dag vilket med denna är 4 i rad så det är ju inte direkt jätteimponerande ännu, men vi får se om jag kan hålla uppe tempot. Misstänker att när tentorna kommer närmare mars så finns det en viss risk att tempot faller dramatiskt.