Happy new year miss Sofie!

Även om vi missade den igår då det hittades på en massa andra roligheter och upptåg så är det nu 2009 och min första bloggpost detta år då jag skall bli klar med min utbildning. Det roliga är att om man bara gick på antalet poäng så skulle jag kunna plocka ut en examen idag med lite extra poäng. Har i runda slängar 300 hp(i det nya systemet) vilket i det gamla är 200 poäng, men på nått sätt så känner jag mig inte 300 poäng smartare. Där Bayerskt gick in måste väl kunskapen ha trillat ut… 😀

Lider idag av den klassiska rödvinsbakfyllan på ett sätt som bara jag kan. Förstår inte riktigt hur, men det minsta lilla rödvin jag dricker så spelar hjärnan bongos hela dagen efter och igår blev det inte mer än kanske 3-4 glas totalt sett. Dock var det ett väldigt exklusivt vin; Chateau a la plastbunke ano. 31 dec. 2008. God mat och gott sällskap, med en väldigt mättande efterrätt gjord av B. Dock så höll vi oss innom gränsen för övermättnad, iaf tills A anslöt med en prinsesstårta. Då sköt blodsockret ordentligt i höjden, och vissa av oss svävade redan i det blå på en sockertopp så då bar det ut i omloppsbana för denna någon.