Paket söderifrån.

Då har det sista paketet för 2008 från pappa anlänt med 1 dag tillgodo. Det har legat i Ånge ett rätt bra tag, och det fanns en viss oro då det skulle innehålla mat. Jag tänkte att det var typ ost, kaviar och kort, vilket det även innehöll. Dock så var jag inte beredd på det andra. Saker som rödbetssallad, kokt och griljerad skinka, färdigsteka hemgjorda köttbullar och sist men inte minst om du tittar i bilden nedan längs in till höger: hemmagjord risgrynsgröt! Ja, du läste rätt: risgrynsgröt! Ibland är det bara för knäppt…

00001

Annars så var jag faktiskt på jobbet idag. Det skulle rapporteras lite arbetstid för december månad och en lärobok skulle återlämnas. Inte direkt dödligt viktiga saker, men det behövdes göras innan året slog över till 2009.

Det har det blivit mer nördande idag, och bara lite fipplande till så är jag klar med alla installationer när det gäller nya datorer och servrar. Det är fortfarande några små saker som behöver fixar, och vissa är inte så pass små utan mer intressanta. Det är skönt att kunna få bara hitta på datorgrejor hela dagen, så vill jag vara klar med mina sista 3,5 tentor och börja jobba. Vill ju inte leva på CSN hela livet, av vilket jag nu snart tömt hela det tillåtna antalet veckor.