Bloggar från TV’n

Det är fortfarande lite ovant att sitta med “datorn på TV’n”, särskilt då jag kör en upplösning på 1024×768 på en 42″ widescreen tv. Det är liiite utdraget i sidled om vi säger så, och allting är jättestort. Däremot så tvingar det mig att använda glasögonen för att se detaljerna, vilket inte är jobbigt i sig. De sitter rätt bra på näsan. Dock så ha jag idag kommit fram till att en framtida laseroperation kanske skulle vara rätt skönt. Men den som lever får se.

Annars så hag jag varit duktig idag och monterat upp kabelkanaler på valda väggar för att undvika att ha en massa nätverkskabel liggandes på golvet. Inte de bästa väggarna att montera på, men det fungerar iaf. Dock så måste en resa ut till Jula planera för det är fortfarande några saker som saknas för att jag skall få den ordningen jag vill ha på allt. Får se om det blir en busstur på måndag.