Burp…

Nu har magen varit uttänjd till max några dagar i följd, och julklappar mm har delats ut. Utöver det har jag för första gången på väldigt länge fått “nörda till mig”, och sysslat med massor av installationer och konfigurationer. Riktigt härligt med andra ord. Julafton tillbringades till större delen sittandes i en soffa. Först på morgonen där jag hade en 3,5 timmar lång kavringsfrukost, sedan julklappsutdelning där jag fick en. Ja vad tror du? Titta på bilden nedan och gissa…

000241

Sedan blev det lite datornördande då jag installerade min “andra nya dator” här hemma, som står under TV’n och skall användas till sådant som är lite mer lekbetonat som att titta på tv-serier. Fördelen är just att den använder TV’n som datorskärm, så man slipper hela det bekymmret med att koppla om mellan skärm och TV. På kvällen bar det av till S&A för lite julmat, med just betoning på lite. Var fortfarande proppmätt efter kavringen på morgonen så jag hade själv tryckt i mig det här:

00021

De följande två dagarna spenderades med datornörderier där min “första” nya dator” som skall stå på konstant fixades. Så det var har varit nördigt värre de senaste dagarna, och det skall så fortsätta i många dagar till. Detta är föresten min nya “dator”, liten och söt som bara en sådan kan vara.

000121