Jullov!

Eller så nära jullov man nu kan komma när man studerar. Sista tentan för 2008 blev skriven i morse, och det känns rätt okej och jag hoppas innerligt att jag denna gång hamnar över den magiska 30p gränsen för godkännt. Om den är godkänns så har jag endast 3,5 tentor kvar till min examen, och planen är för närvarande att ta 3 av dem under Lp3. Så det finns en väldigt stor risk att jag försvinner ner i böckerna när januari börjar och dyker inte upp föränn i slutet på mars.

Men nu är det jullov och jag har påbörjat min rokad av datordelar i diverse format. Än så länge är det endast installationen av min “SLUG” enhet för lägring i nätverket som håller på att installeras(2 timmar än så länge), men efter den är klar så blir det mer problematiskt. Typ del 1 från dator A skall in i dator B och del 2 från dator B skall in i dator C, men inte innan jag har hämtat data från dator B till dator A. o.s.v. Jag säger som sickan “Jag har en plan…”, om denna följs exakt eller inte vet jag inte ännu men risken för att saker skulle gå åt pipsvängen om jag inte gör det är påtaglig.

Ikväll: Jeff Dunham – Sparks of Insanity på Kanal 5 21:55.