Bad wiener day…

eller de kvinnliga termerna “bad hair day”, PMS etc. Idag är inte en av de bättre dagarna för någon att vara i kontakt med mig. Det hela började redan igår.

För det första så hade jag (vad jag tyckte) en rätt bra presentation av delar från mitt exjobb och sommarens laborativa del, och vissa saker jag kommit fram till var samma som en erfaren ingengör på Metso också hade identifierat. Så jag var inte lite stolt igår, med tanke på min begrändase kunskap innom CFD simuleringsområdet.

Det blev lunch, sedan gick allt åt pipsvängen. Det blev hem mot Luleå redan kl 15.00 vilket INTE var planerat, i ett snöoväder som SMHI hade klassat som “stanna inne, och kör inte bil!!!”. Så det var trevliga 3,5 timmars körning tillbaka, med baksäteschaffören B. i passagerarsätet som hela tiden vill köra om bilarna framför trots noll sikt.

Väl hemma så blev det lite snabb mat, och sedan så däckade jag i soffan i 2-3 timmar. Vaknade av ett hallabalo i lägenheten bredvid, vilket var kareoke eller nått liknande. Det sjöngs på volymer som lika väl kunde ha varit i mitt vardagsrum, och inte i takt eller rätt tonart(gissar att rätt mycket alkohol var inblandat). Innan jag stängde ögonlocken så var jag nere och bokade tvättid på lördags morgon.

Snabbspola fram till i morse då jag går ner till tvättstugan lite efter 7, så har någon varit nere och norpat min tvättid! Funderade både en och två sekunder på att söka upp denna lägenhet och påpeka detta, men avstod då jag såg mitt ansikte i en spegel. Jag hade ett uttryck som var typ “om du inte gör som jag säger, finns det en stor risk att du dör innom 5 minuter”, och då jag mentalt bara var 2 steg från liknande tankar kändes det som ett bra val. Mord i jultider = dåligt för julstämningen…

1 comment

    • Liza on December 13, 2008 at 11:51

    Outch… Hoppas att resten av helgen blir bättre!

Comments have been disabled.