Trötter

Eller kanske mer, inte direkt jättepigg. Vet inte vad som hänt, men vissa dagar så är jag så är jag trött att det går fort ingenstans. Nu har det iaf varit två dagar med siktarbete, vilket är det sista för detta år. Inte så imponerande, då det inte är mycket var av detta året. Annars så laddas det inför fredag då det skall presenteras, och vad jag förstått av min handledare så måste jag verkligen göra en bra presentation. Så liiiiite press bara.

Annars så har det varit en relativt oproduktiv vecka om man tittar på hur mycket som pluggats, men jag har dock hittat på en massa andra saker gjorts. Saker har beställs, saker han kommit så just nu börjar projekt för juluppehållet infinna sig på ett bra sätt. Ny portabel hårddisk, NAS enhet, chassi till min HTPC. Så det kommer att bli en massa nördande när jag väl skrivit tentan den 22:a.

Under tiden så slutför jag det set med bilder som visar min julbelysning från utsidan, och lite annant blandat. Kameran har tagit på tok för få bilder det senaste året…