Julfint

Ett julstök och en massa pyntning senare(tog längre tid än vad jag trodde) har det blivit en rejäl julstämmning här hemma. Den stora mängden snö som har kommit hjälper ju till liksom.

En lätt stömning av lathet har spridit sig i min lägenhet, vilket inte är förvänande. Skulle inte du bli lat av om det ser ut så här hemma hos dig?

Dock så gäller det att ta tag i en del saker. Det är en omtenta, en presentation, en “labbrapport” och lite mer som skall fixas. Det har även blivit två dagar till med siktarbete på skolan, som skall klämmas in nästa vecka. Det är ju bara att beta av sakerna en efter en och fokusera. Sista “utflummningen” gjorde jag igår, då jag bytte mjukvara på min router till OpenWRT vilket i princip är en linux distribution så jagnu kan göra lite mer avancerade saker med mitt hemmanätverk.

Nu blir det att sätta sig att läsa, för ikväll skall det ses Die Hard 4.