Lite R&R

Ordentlig sovmorgon för en gång skull, då det inte fanns något som var “tvunget” att göra. Inga tentor, inga inlämningsuppgifter (nästan iaf), så det var bara att ligga och mysa i sängen. Efter välbehövlig vila bar det in till stan för första gången på många veckor för lite småärenden och bara titta omkring. Även om fönstershoppandet hölls till ett minimum så blev det ändå en sak med mig hem: smaksatt kaffe. Planen blev att testa min kaffekvarn som jag fick i somras av pappa med hela kaffebönor smaksatta med “irish cream”, så nu hoppas jag bara på att det blir gott nog 😉

Annars så innehöll gårdagen en stor uppgradering till senaste Ubuntu Linux versionen på min bärbara, och jag måste säga att denna version verkligen tar ett jättekliv närmare målet att minst vara lika snyggt och användarvänligt som OS X. Jag har nu nått den “nivå” då använda MS Windows har blivit mer ett bekymmer som man måste kämpa emot istället för ett system som fungerar felfritt och enkelt. Har hemliga planer att när jag väl har min examen och kan “bestämma” ordentligt över min arbetsdator så åker windows ut och ubuntu in. Bara för att…. liksom 🙂

Planer för årets julstök den första advent har även börjat materialisera sig, så “the usual suspects” kan vänta sig information inom kort.