Mjhä…

Ja, mjhä… Det är var jag känner just nu. Tentan gick sådär. Kanske bra, kanske dåligt men min förhoppning är att jag iaf klarar mig över den vitala “godkännsgränsen” på 27p av 60p, så med lite tur är det ytterligare en tenta avklarad. Det “roliga” är nu att börja plugga inför nästa tenta som kommer i december, närmare bestämt den 22 december så det blir in på håret på julafton 😉

De nästakommande två veckorna blir det arbete på institutionen dels med sikten men även en vecka med laboratioriegöra då 25 pers kommer ner från någonstans och skall genomföra labbar en hel vecka. Inget stressigt arbete direkt, men det kommer att vara tidskrävande med rättning av rapporter mm. Ikväll skall det bli att glida iväg till affären och köpa lite gott till en fruktsallad för att fira lite att tentorna är över för denna gång.