Linus mot världen

Varför kommer alltid goda nyheter i par med dåliga nyheter. De bra nyheterna i detta fall är ju att mitt examensarbete är klart och jag kan fokusera på de tentor jag har kvar att skriva. Det dåliga är att just inför denna tentaperiod så verkar tentamensadministrationen ha struntat i att anmäla mig till de två tentorna jag skulle skriva, och jag har nu ett evigt mailande fram och tillbaka för att få klart att jag kan skriva tentorna. Det brinner ju lite i knutarna då jag skall skriva första tentan på fredag… Inte direkt kul att sitta och hårdplugga inför tentor jag kanske inte får lov att skriva.

Nåja, tillbaka till pluggandet. Hoppet är ju det sista som överger en…

UPPDATERING: Nu verkar det som tentamensadministrationen fått ordning på det hela, så det kan fokuseras lite mer på att faktiskt ta dem.