Good news everybody

Upp tidigt i ottan, dvs redan kl 06 ringde klockan och tyckte att det var dags att gå upp. Nog för att jag själv satte den på det igår, men när den väl börjar väsnas så är det ingen undanflykt.

Idag var det dags för lite arbete av det fysiska slaget där vi för första gången skulle testa köra den nya sikten i labbet med värmning. Man känner sig rätt liten när man använder 63A ström för att värma upp 4 siktdäck som inte är större än 1 kvadratmeter per sikt (som referens är det all ström till 4 lägenheter eller ett större hus). En extra kontroll gjordes på samtliga ställen det kunde komma vatten ifrån, innan handsken åkte i. Jag kan acceptera en vissa risker, men vatten och el: Nope! Arbetet gick bra och efter 1 timme med att konka omkring på saker som man egentligen hade behövt truck/travers till så var vi klara.

När jag knallade in på mitt kontor igen, så låg det en mystisk blå mapp där. Denna mapp innehåller (enligt min mening) det sista utkastet av mitt examensarbete. Lo and behold, där låg en retur med endast några få små röda duttar och ett enkelt meddelande: Rätta detta(99% stavfel) sedan är ditt examensarbete godkännt!!! Wohoo!!! Skall fixa rättningarna över helgen, och med stor förhoppning så på måndag är det sista gången jag skickar in det till min handledare och får ut 30 sköna högskolepoäng.

Dock så undrar jag om det finns någon språkpolis tillgänglig som skulle vilja ta en titt på det för att verkligen dubbelkolla stafvel(det var menningen(så även dett(och dett)))?

ps. tack till dem som förstod futurama piken i titeln ds.

2 comments

  • Liza on October 17, 2008 at 17:30

  Låter som att jag har nått att läsa till frukosten medan ni F1-nördar tittar på tv 😉 För viss var det på söndag?

  • Linus on October 17, 2008 at 18:31
   Author

  Japp, kavringsfrukost med alla tillbehör 😉

Comments have been disabled.