Full ös mot tentor

Nu är det snart bara en vecka kvar till min första tenta så det gäller att sätta sig ner och plöja igenom böckerna, och allt detta kan starta tidigare än vad jag hade tänkt då jobbet på avdelningen kom till ett kraftigt stopp igår. Det har gått väldigt bra med det siktjobb som kulle göras, men igår var planen att byta ut siktarna som “vissa” trodde att det skulle ta hela dagen. 30 hela minuter tog det att öppna maskinen, riva ut de befintliga siktarna, in med de nya och spänna upp dem. Så en “hel dags arbete” avklarat på 30 minuter… Dock blev det problem senare när den installerade mataren inte nådde upp till våra förväntningar, vilket nu måste bytas ut och att få tag i en ny matare som passar är inte det lättaste men det också inte mitt jobb(som tur är).

Annars är det goda nyheter idag då ViaSat har, så att säga, ångrat beslutet att med två lopp kvar flytta Formel1 från TV6. De visste att det skulle bli ett impopulärt beslut men att problemen skulle blåsa över snabbt och inte märkas, och de säger att de inte var beredda på proteststormen. Jag tror dock att anledningen varför de backar är att antalet nya abonemang som tecknas sedan de annonserade förändringen inte på långa vägar motsvarar det antalet tittare de skulle förlora vid en förändring av Formel1 sändningarna, och då endast skulle skapa badwill mot ett företag som redan har problem med sin image. Många skulle helt enkelt sluta titta (som jag) eller byta till piratsändningar från andra länder(dvs inte piratsändningar av viasat utan av ITV etc).

1 comment

    • M.palo on October 15, 2008 at 11:19

    YES!

    Jag hade väl inte förväntat mig detta, men det känns skönt att de tagit sitt förnuft till fånga… Härligt

Comments have been disabled.