Världen går under!!!

…typ. Dagen började med att jag gick till en lektion kl 08:15 som bevisligen inte var kl 08:15, så det var ju en pigg och glad Linus som spankulerade runt i C-huset. Inte så bra start kan man tänka sig, men det blir faktiskt sämre. Förmiddagen gick åt att skapa lite bilder till mitt examensarbete som jag nu hoppas blir godkänt och jag har även lagt in referenser. Det är bara mitt abstrakt som saknas så kan det klassificeras som ett färdigt jobb, så jag hoppas verkligen att jag kan lägga det bakom mig innan tentorna börjar om 2 veckor.

Hur blev det sämre då? Jo, för en kort tid sedan kom en trevlig grabb från Piteå som skulle uppgradera mjukvaran i min TV, och även om han var trevligt och gjorde det mesta han kunde så slutade det hela med att har helt enkelt snodde med sig min nya fina TV och lämnade mig med en tom TV-bänk. Det gick typ väldigt dåligt att uppgradera mjukvaran och han trodde att det är större sannolikhet att det var fel på moderkortet som sitter i den. Så den skall bytas och jag får förhoppningsvis tillbaka den nästa vecka. Så här står jag utan TV inför helgens formel 1 i Japan, och kommer den inte tillbaka innan nästa helg är saknas det även möjlighet att se på Kina’s GP veckan efter. Så det är inte någon bra dag 🙁

Dock har jag i förtvivelsen om att jag för närvarande är minus en TV och att jag inte orkade se det senaste avsnittet av Knight Rider “återfunnet” en ny serie som startade som 7 st 15 minuters avsnitt på nätet: Sanctuary. Där den förtjusande Amanda Tapping spelar huvudrollen, och använder sig av sin “orginaldialekt” från England. Lite svår att beskriva så här rakt av men se det första dubbelavsnittet så kommer ni att förstå. En stark rekomendation från mig med andra ord…