Höööverbegäret slår till

Efter en relativt lugn start på dagen blev det lite räknat, och även lite antastat av P som ville ha lite saker på min nykonfigurerade ftp. Räknandet i fysik har väl inte gått direkt bra denna vecka då jag till på söndag skulle ha räknat igenom alla talen, och jobbar för närvarande på kapitel 4 av 11 så det är en rätt lång bit kvar. Det får bli nya tag imorgon.

Annars så var det ett trevligt födelsedagsfika hos S idag, där jag tyvärr inte kunde stanna länge pga. det tidigare nämnda att jag ligger lite efter i räkneuppgifterna. Väl hemma och ibland lätt frustrerad så blev det lite slösurfande och på något sätt trillade jag in på play.com’s gadget avdelning och hööööööverbegäret slog till. Inte nog med att de hade den staty som jag såg i NY på Nintendo World Store så fanns det ytterligare en ny variant till salu av Samus Aran. De är inte billiga på nått sätt, och då jag inte har pengar att lägga på den typen av saker just nu smärtade det enormt i kroppen. Jag hittade även en kopp som testade mitt hööver begär rätt hårt.