Besviken.

Har nu sett de första två avsnitten av den nya Knight Rider och det har inte varit en trevlig upplevelse. I de två första avsnitten har de hittills lyckat visa “allt” som den gamla KITT kunde, introducerat nya utseende på bilen och fått den kvinnliga huvudpersonen ner till endast minimala underkläder inom de första 10 minuter. Istället för en serie i samma stil som piloten som gick i en återhållsam, välskriven stil har de första två avsnitten blivit något av en sammanslagning av Team Knight Rider och Viper, som båda… så att säga… var skitdåliga. Ett exempel på detta är att KITT numera kan “transformera” till en pickup truck, och jag är väldigt övertygad om att denna effekt är direkt hämtad från filmen Transformers. Allt som gjorde den gamla Knight Rider bra som att stå upp för de svaga och skydda de oskyldiga har blivit en orgie i att hjälpa FBI bekämpa terrorism, skydda amerikanska militärhemligheter(dvs. företagshemligheter) och visa den kvinnliga huvudaktrisen så naken det går. Så om du vill se nått bra, se piloten från i våras, men skippa serien som går nu.

Annars så har hösten börjat rätt bra med höstens schema, dock är det endast en ny serie som det tittas på men som du kanske förstår av ovanstående stycke är det kanske snart nere på 0 nya serier. Det räcker gott och väl med de serierna som jag ser nu. En serie som jag inte trodde skulle komma tillbaka var Private Practice, som är en spinn-off från Greys Anatomy