Hårt inträde.

Har avsiktligt håligt helg, där endast hobbyprojekt och inga skolprojekt får avhandlas, vilket har gått bättre än förväntat. Fredagen blev det mycket “luddat”, där maskiner installerades och startades om till både höger och vänster. Lyckades fucka upp en maskin helt och hållet, vilket kanske inte är det bästa, men då tanken med att jag leker med den var att jag skulle på nått sätt förstöra systemet måste jag säga att jag lyckades rätt bra.

Lördagen blev det annars mest lugn och ro. M var över på kvällen och vi lagade hemmagjort pizza, vilket inte var helt fel må jag säga. L anslöt senare när hon jobbat klart och vi tittade på den andra delen av BCCT( Blue Collar Comedy Tour), vilket var en perfekt avslutning på kvällen. I övrigt så har de senaste 24 timmarna gått till för att avvärja samtal från en annons jag lade ut på blocket. 24 olika personer på telefon och 8 mail är ju inte direkt dåligt för en gammal tv. Den första ringde inte mindre än 15 minuter efter det att annonsen nått blocket, och han fick även köpa den. Så med 1000kr på fickan begav jag mig ner till Elgiganten och inhandlade en CA modul till den platta tv’n och nu kan jag fimpa min digitalbox och en fjärrkontroll! Hur skönt som hellst. Kan ju bara hoppas att det blir samma anstormning på när jag skall sälja min ministereo som de senaste åren endast har haft som funktion att samla damm.