VA? vem?

Det var känslan imorse, när jag åter igen hade släpat upp mig för att vara på lektion kl 08.15 och så har den flyttats till en annan tid. Dessutom så krockade den med en annan lektion som jag då skippade för denna, så dagen började inte direkt bra om man får säga så…

Annars så har det varit en lugn och slapp dag idag, där mest en massa småuppgifter har blivit gjorda och förhoppningsvis godkända snabbt. Fortfarande är det mycket som väntar på att bli gjort, men listan på min whiteboard blir bara mindre och mindre. Målet är att den skall vara tom när oktober månad börjar så jag kan fokusera på tentorna som jag MÅSTE ta. Nu har jag i princip inga andra chanser kvar att skriva dem, så det är bara att hugga i.

Imorgon är det inga lektioner, men då skall det skrivas på sommarens rapport som skall vara på engelska. Så ingen rast eller ro.