Igång igen.

Efter en tuff helg med massa snorande så börjar jag igen komma upp i tempo. En ny version av mitt examensarbete lämnades in idag, dock så lär jag inte få feedback på det denna vecka men det är på G iaf. Det är dock kvar att fixa två bilder som jag nog nu måste rita själv då jag inte hittar några bra varianter, och det där förrädiska sammanfattningen på både svenska och engelska. Kommer dock nog gå snabbt då jag väl tar tag i det, men just nu fokuseras det på en massa småsaker som trilskas däribland att AdLibris inte har skickat de böckerna jag beställde förra veckan ännu och som jag desperat behöver för att följa med i min mekanik kurs. Alltid något som skall ofunka.

Nu i helgen så snodde jag till mig S&A’s Guitarr Hero och har smiskat igenom den första lätta nivån. Alltid lika kul med GH3, och jag har satt 7 eller 8 låtar till 100%, och även låst upp DragonForce – Through the Fire and Flames som inte är den lättaste låten att spela. Inte ens på den lättaste nivån, och om du inte tror på så titta på denna YouTube videon.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0jgrCKhxE1s[/youtube]

Lätt va????