Sjuuuuuk

Nolle-p sjukan har slått till nått oerhört. Det började redan i onsdags med en liten lätt förkylning men utvecklades över natten till lördagen till totalt igensatta bihålor och ett evigt snorande. Lite bättre har det blivit, men det är fortfarande den där trevliga pulserande värken i skallen som gör sig påmind.

Idag kommer annars att vara inriktat på två saker: Formel1 på Monza och läsa igenom drygt 100 sidor med material inför lektionerna på måndag och tisdag. Mycket att göra, och med förkylningen som dämpar arbetstempot gör det ju inte direkt enklare. Känns som att man skulle behöva bädda ner sig i några dagar och bara bli bättre, men people to do, stuff to kill.

Nu skall ett monster ut och rastas, och då det regnar kommer det väl bli nått liknande gårdagens kval men med en blöt hund istället.