Avklarat!

Då var en av de två delarna klara som måste göras för att bli klar med examensarbetet, presentationen. Jag hade 20 minuter på mig, så ungefär 40 minuter senare var jag klar som efterföljdes med 15 minuter med frågor. Frågorna var inga problem, jag till och imponerade Bertil utan några större problem. Presentationen var till och med så pass bra att det mumlades om att den skulle hållas för en större publik uppe hos LKAB.Är det nått jag kan, så är det att presentera! Så nu är det bara rapporten kvar som måste fixas, vilket har gått framåt igår och idag. Nu är det mest småkosmetiska som skall fixas, och turn-over tid för Bertil att läsa den.

Annars så var det första lektionen för mig när det gäller min omtentamen på mekanik, och vi gick igenom svåra saker som att dela upp en kraft i sin x och y komponent. High tech shit! Man kände sig bara lite gammal 😀

Imorgon kommer ett monster på besök, så det måste fixas lite med att hundsäkra lägenheten(dvs det måste städas och plockas upp lite). Det blir övernattning till söndag, så lördagen kommer troligen att gå ut på att trötta ut honom så det blir mycket tid utomhus. Då det även är F1 på den snabba Monza banan i Italien så det är mycket som händer nu i helgen.