Presentation examensarbete

Då var det bokat och klart för mig att presentera mitt examensarbete som nu har tagit snart 13 månader i anspråk, även om jag under denna tid gjort mer än de 30hp som krävs för exjobbet. Det har ju även varit en hel del RT saker som har gjorts (30hp), så jag har inte varit ineffektiv utan det var planen. Mitt mål är att ha klart rapporten och allt till mitten på nästa vecka, det är mest kosmetiak mm kvar nu.

Presentationen sker i F150b (ett konferansrum i TKG’s fikarum) mellan kl 09.00 till 11.00, så om någon känner för att droppa förbi så är ni välkomna.

Annars så har jag idag lämnat in alla gamla synder i de två kurser jag hade kvar att göra det i, så nu är det bara omtentor kvar. Dock så har schemat för omtentor under hösten kört ihopa sig totalt, så planen att vara klar i slutet på januari är nästa att ge upp. Till detta kommer ju även att jag missade den tentamen som jag skrev för bara några veckor sedan och nästa tillfälle går i oktober på samma dag som jag skall skriva en annan tenta. Inte mycket att göra med andra ord… Fast det värsta är våren, om jag inte lyckas luckra upp det så skriver jag tentor den 24, 25, 25, 27 dvs 4 tentor på 4 dagar! Något jag inte direkt känner för att göra. Men det är väl bara att ta sig i nacken och se till att fixa det.