Äntligen!!!

Lite action på eftermiddagen. Ett underbart Formula 1 lopp idag, som bara gör att jag längtar ännu mer efter att kunna besöka Spa. Det började redan igår med ett urkul kval som gav en extremt roligt grid till dagens lopp. Själva racet idag satt man som på nålar för redan i första kurvan så var det action då det var lite blött på vägen, och sedan fortsattes det med häftiga omkörningar. Skall man jämföra med loppet i Valencia för två veckor sedan så skulle Valencia kunna klacificeras som ett lopp tråkigare än att se gräset gro, däremot Spa kan bäst jämföras med filmen Bad Boys = action hela tiden.

Annars har helgen mest gått åt till att försöka få bort en musiksnutt ur hjärnan som verkligen inte vill försvinna, så om jag inte kan bli av med den tänker jag dra er som läser med mig ner i träsket här.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YwNVE37BGVE[/youtube]