En snygging… och jag.

Tro det eller ej, men när klockan ringde imorse vid 07 så vaknade jag och var relativt pigg och kunde gå upp. Det höll sig ungefär i 2 timmar så jag hann äta frukost och vara förvirrad ett tag, men sedan stöp jag i soffan och somnade bort helt och hållet. Två timmar senare var jag på benen igen och då tog jag en liten åktur till stan för att fixa lite småsaker som har legat och väntat på att bli åtgärdade. På hemvägen så stannade jag förbi på biblioteket och nyttjade deras något föråldrade scanner och plockade in fotona från kaptensbalen. Det är en riktig snygging på dem… och även jag syns på parfotot.

Ikväll blir det att slutföra en laborationsrapport som är lite sen (typ endast 3½ år för sen), och hoppas att läraren godkänner den. Imorgon är det sedan dags för Formel1 på Spa i Belgien, vilket troligen kommer att innebära att jag sitter och önskar att jag vore där halva loppet.